SOCIAL MEDIACLUB:NIEUWS


Club Silencio

UITMARKT 2014

Tien Amsterdamse clubs presenteren op vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus gezamenlijk CLUB SILENCIO tijdens de Uitmarkt! Op het Museumplein komt een speciale silent disco met de tofste dj's en muziek van house en techno tot hiphop en R&B.

Amsterdam heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een ongekend diverse en toonaangevende uitgaansstad. Tien vooraanstaande Amsterdamse clubs slaan nu de handen ineen en hosten een eigen area tijdens de Uitmarkt. Op vrijdag 29 augustus en zaterdag 30 augustus wordt tussen 19:30 en 24 uur in de speciale club-area CLUB SILENCIO op het Museumplein een silent disco ingericht. De vaste clubnachten van AIR, Chicago Social Club, Club Up, Escape, Melkweg, NYX, Panama, Paradiso, Studio 80, SugarFactory strijden hier om de gunst van de dansvloer. Het volledige palet aan stijlen van de Amsterdamse uitgaansscene komt langs: van house en techno tot hiphop & R&B. Bezoekers kunnen via hun koptelefoon telkens kiezen tussen twee concepten en - uiteraard helemaal gratis - lekker los gaan op hun favoriete dj's. Wie de smaak te pakken heeft kan een bandje bemachtigen waarmee de deelnemende clubs van die avond 's nachts gratis bezocht kunnen worden.

KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA

ESCAPE IN AUGUSTUS: IN THE HEAT OF THE NIGHT!

Kick-ass lichtshows, opzwepende danseressen, speciale feesten en thema avonden plus dikke line ups: in Escape gebeurt het in augustus van donderdag tot en met zondag!

Meer info...

5 Minuten TV

Escape heeft ook haar eigen online TV kanaal op 5 Minten TV! Check de aftermovies en evenementverslagen op http://escape.5minuten.tv/. Resident DJ Raymundo houdt je op de hoogte met zijn Hotline. More to come!

Meer info...

Dine & Dance (English click here)
Lekker dineren in Escape Caffé en daarna naar Club Escape voor Euro 40 per persoon? Dat kan vanaf nu. Kies uit onderstaande menukaart je 3 gangen en geniet van het samengestelde diner. Na het diner krijg je een glas Cava aangeboden en lekker uit in Escape Club. Toegang via de VIP ingang is bij de prijs inbegrepen! Het diner arrangement vangt aan om 20.30 uur.

Het arrangement is te boeken op donderdag, vrijdag en zaterdag via de Tickets knoppen in de agenda.
Klik hier voor meer informatie.

KLIK HIER VOOR HET MENU

VIP

VIP Info

Als je meer wil dan een gewoon bezoek aan Escape en wil je een eigen tafel in onze VIP-ruimtes? Dan kunt u een VIP arrangement bij ons boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.

VIP arrangementen:
• VIP Main Stage (podium);
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen, neem contact op.
• VIP Top Floor (Escape deLux – second sound area R&B).

Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl