SOCIAL MEDIACLUB:NIEUWS


ESCAPE @ AMSTERDAM DANCE EVENT MET O.A. MARTIN GARRIX, SIDNEY SAMSON

Meer dan 300.000 bezoekers waarvan ruim 5000 muziekprofessionals, 300+ clubavonden op 80 verschillende locaties, 2000 DJ’s en een dagprogramma dat bestaat uit een meerdaagse conferentie: dat is het Amsterdam Dance Event! En zoals elk jaar is Escape één van de grootste clubs in hartje centrum waar het allemaal gebeurt. Met een state of the art geluidssysteem, een festival-waardig LED inrichting van 150m2 en de beste (inter)nationale dance artiesten is Escape terecht dé hotspot waar je in oktober moet zijn.

Meer info...

Dine & Dance (English click here)
Lekker dineren in Escape Caffé en daarna naar Club Escape voor Euro 40 per persoon? Dat kan vanaf nu. Kies uit onderstaande menukaart je 3 gangen en geniet van het samengestelde diner. Na het diner krijg je een glas Cava aangeboden en lekker uit in Escape Club. Toegang via de VIP ingang is bij de prijs inbegrepen! Het diner arrangement vangt aan om 20.30 uur.

Het arrangement is te boeken op donderdag, vrijdag en zaterdag via de Tickets knoppen in de agenda.
Klik hier voor meer informatie.

KLIK HIER VOOR HET MENU

VIP

VIP Info

Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape zoals een eigen tafel in een van onze VIP ruimtes in Escape of Escape deLux (second sound area R&B ) is het mogelijk een VIP arrangement bij ons te boeken. Er zijn verschillende VIP-arrangementen per 4 personen beschikbaar. Het arrangement bestaat uit versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor vier personen, een fles champagne OF een fles gedistilleerd aangevuld met 8 frisdrank OF 5 Red Bull en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.

Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl