SOCIAL MEDIACLUB:NIEUWS


ESCAPE IN JULI: IT'S GETTING HOT IN HERE!

De zomer is nu echt gestart en Escape doet mee! Zwoele lichtshows, opzwepende danseressen, speciale thema avonden en heerlijke line ups zorgen voor hete avonden in Escape van donderdag tot en met zondag!
Reveal: thema feesten in de zomer!
Op donderdag 3 juli wordt er gestart met een reeks speciale edities van Reveal, dé studentenavond van Amsterdam. Er wordt geopend met een Reveal Mad Fete avond, wat gebaseerd is op het "Elrow Ibiza" feest.  Ook de Redcup party en Neon House editie komen terug!

Meer info...

5 Minuten TV

Escape heeft ook haar eigen online TV kanaal op 5 Minten TV! Check de aftermovies en evenementverslagen op http://escape.5minuten.tv/. Resident DJ Raymundo houdt je op de hoogte met zijn Hotline. More to come!

Meer info...

Dine & Dance (English click here)
Lekker dineren in Escape Caffé en daarna naar Club Escape voor Euro 40 per persoon? Dat kan vanaf nu. Kies uit onderstaande menukaart je 3 gangen en geniet van het samengestelde diner. Na het diner krijg je een glas Cava aangeboden en lekker uit in Escape Club. Toegang via de VIP ingang is bij de prijs inbegrepen! Het diner arrangement vangt aan om 20.30 uur.

Het arrangement is te boeken op donderdag, vrijdag en zaterdag via de Tickets knoppen in de agenda.
Klik hier voor meer informatie.

KLIK HIER VOOR HET MENU

VIP

VIP Info

Als je meer wil dan een gewoon bezoek aan Escape en wil je een eigen tafel in onze VIP-ruimtes? Dan kunt u een VIP arrangement bij ons boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.

VIP arrangementen:
• VIP Main Stage (podium);
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen, neem contact op.
• VIP Top Floor (Escape deLux – second sound area R&B).

Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl