SOCIAL MEDIACLUB:NIEUWS


TODD TERRY EN ANDERE HOUSE HELDEN BIJ ESCAPE IN AMSTERDAM DEZE MAAND

Wat een top editie van het Amsterdam Dance Event was het! Uitverkochte avonden met hosts Sander van Doorn, Sunnery James & Ryan Marciano, Laidback Luke, Martin Solveig en Roger Sanchez in Escape.
Het spiksplinternieuwe Upperdeck viel ook zeer in de smaak, de nieuwste VIP area die op het balkon gelegen is en waar vanaf je de hele club kan overzien!

Meer info...

BRAINWASH MUSEUMNACHT 7 NOVEMBER

Let the music control your mind! Clubavond met energiek entertainment, house muziek, verpletterende visuals en spectaculaire LED shows. Museumnacht bezoekers krijgen met een museumnacht polsbandje 50 % korting op de reguliere entreeprijs. Normaal 16,- voor Museumnacht bezoekers 8,-.

Meer info...

PARKEREN VOOR 10 EURO

Voor slechts 10 euro parkeert u de hele avond en nacht middenin het centrum van Amsterdam. Het tarief start om 18.00 uur en eindigt om 08.00 uur. De minimale parkeerduur bedraagt 2 uur.
Ideaal voor een avond stappen zonder al te veel parkeergeld kwijt te zijn.

Meer info...

Dine & Dance (English click here)
Lekker dineren in Escape Caffé en daarna naar Club Escape voor Euro 40 per persoon? Dat kan vanaf nu. Kies uit onderstaande menukaart je 3 gangen en geniet van het samengestelde diner. Na het diner krijg je een glas Cava aangeboden en lekker uit in Escape Club. Toegang via de VIP ingang is bij de prijs inbegrepen! Het diner arrangement vangt aan om 20.30 uur.

Het arrangement is te boeken op donderdag, vrijdag en zaterdag via de Tickets knoppen in de agenda.
Klik hier voor meer informatie.

KLIK HIER VOOR HET MENU

VIP Info

Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape zoals een eigen tafel in een van onze VIP ruimtes in Escape of Escape deLux (second sound area R&B ) is het mogelijk een VIP arrangement bij ons te boeken. Er zijn verschillende VIP-arrangementen per 4 personen beschikbaar. Het arrangement bestaat uit versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor vier personen, een fles champagne OF een fles gedistilleerd aangevuld met 8 frisdrank OF 5 Red Bull en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.

Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl