SOCIAL MEDIACLUB:NIEUWS


DANS JE WARM IN ESCAPE IN FEBRUARI!

Buiten is het aardig fris en daarom is Escape 2015 erg stevig gestart. Het 5 jarig bestaan van Reveal was een klapper en Laidback Luke knalde 23 januari het nieuwe jaar in! Escape is daarnaast altijd aan het vernieuwen en sinds NYE zijn er speciale verhoogde VIP skyboxes aan de zijkanten van de club aanwezig. Dus wil je een zeer bijzondere clubervaring mail dan VIP@escape.nl voor reserveringen. Wwees er op tijd bij als je op 6 maart Erick Morillo vanaf het VIP balkon wilt meemaken!

Meer info...

Dine & Dance (English click here)
Lekker dineren in Escape Caffé en daarna naar Club Escape voor Euro 40 per persoon? Dat kan vanaf nu. Kies uit onderstaande menukaart je 3 gangen en geniet van het samengestelde diner. Na het diner krijg je een glas Cava aangeboden en lekker uit in Escape Club. Toegang via de VIP ingang is bij de prijs inbegrepen! Het diner arrangement vangt aan om 20.30 uur.

Het arrangement is te boeken op donderdag, vrijdag en zaterdag via de Tickets knoppen in de agenda.
Klik hier voor meer informatie.

KLIK HIER VOOR HET MENU

VIP

VIP Info

Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape zoals een eigen tafel in een van onze VIP ruimtes in Escape of Escape deLux (second sound area R&B ) is het mogelijk een VIP arrangement bij ons te boeken. Er zijn verschillende VIP-arrangementen per 4 personen beschikbaar. Het arrangement bestaat uit versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor vier personen, een fles champagne OF een fles gedistilleerd aangevuld met 8 frisdrank OF 5 Red Bull en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.

Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl